Produse comandate
- nu ati adaugate produse

0 RON Total:

Transportul, manipularea, receptia si depozitarea produselor

Transportul produselor este gratuit pentru sitemele de acoperis complete cu o comanda de minim 2000 lei.

La cerere se poare asigura contra cost transportul si pentru comenzi mai mici de 2000 lei.

Transportul si manipularea produselor achizitionate

Manipularea la incarcare se va face de catre personalul nostru intr-un mijloc de transport al societatii sau in mijlocul de transport al clientului. Transportatorul are obligatia de a asigura marfa dupa incarcare si de a o livra in siguranta. Descarcarea produselor si manipularea lor dupa livrare cade in sarcina clientului. Panourile de tigla metalica se descarca manual. In acest caz se vor lua masuri special de protectie impotriva zgarieturilor si taierilor accidentale ce pot fi provocate de muchiile ascutite. Se vor folosi manusi de protectie. Panourile vor fi protejate impotriva lovirii si zgarieturilor accidentale. Pentru mentinerea formei, panourile cu lungime mai mare vor fi ridicate din lateral si vor fi transportate pe cant, altfel acestea pot suferi deformari in zonele de ambutisare, acestea afectand montajul.

Receptia produselor achizitionate

Va recomandam sa verificati daca produsele livrate corespund cantitativ si calitativ comenzii si avizului de expeditie. Neconcordantele in livrare trebuiesc mentionate pe avizul de expeditie, contrasemnate de transportator si notificate catre firma noastra in termen de 3 zile de la receptia transportului. Produsele considerate defecte nu vor fi folosite. In caz contrar ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor livrate.

Depozitarea produselor cumparate

Coletele cu tabla tip tigla pot fi depozitate in exterior pentru perioade de pana la 21 zile in ambalajul original. Depozitarea se va face pe suprafete uscate, ferite de umezeala. Se pot stoca pana la 3 colete unul peste celalalt cu conditia ca punctele de coletare sa fie amplasate unele peste altele. Daca stocarea se face pentru perioade mai lungi coletele vor fi dispuse in pozitie usor inclinata si vor fi acoperite.